Breaking News :

nothing found
01-02-2023

ZYRTARE/ Maqedonia e Veriut nuk është më në listën e karantinës të Zvicrës

Advertisement

Ashtu siç është paralajmëruar, në listën më të re të karantinës, të aktualizuar sot nga BAG, nuk është më Maqedonia e Veriut.

Pak më parë është publikuar lista e re, me vendet dhe regjionet që janë hequr si dhe me ato që nkanë mbetur ose janë vendosur ndërkohë në regjimin e karantinës në Zvicër, shkruan albinfo.ch.
Nga 19 dhjetori 2020 (nesër, e shtunë) nuk janë më në listë: Polinezia Franceze, Itali: Rajoni Emilia Romagna, Jordania, Maqedonia e Veriut, Austria: Landi Kränten, Austri: ai iAustrisë së Epërme, i Salzburgut dhe i Steierit. Pastaj jashtë listës janë edhe: Polonia, Portugalia, Hungaria./Shenja

Advertisement

Read Previous

Zëvendëskryeministri i Maqedonisë së Veriut pozitiv me Covid-19

Read Next

Gjoba nga tre mijë deri në 30 mijë euro për lokalet që punojnë pas orës 18:00