Ndërroi jetë mjeku i njohur

Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi.
Allahu të mëshiroft doki.
Sotë shoqëria jonë humbi jë vlla, një daktor,
Një besimtarë i mirë,një këshillues, një shërbëtor të këtij ummeti. Allahu e strehoft në xhennetit Firdews. Dr.Ali Ziza. (DÇP)

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like