Hajnat plagosin një polic, ja detajet!

Siguria publike në Kosovë konsiderohet se po cenohet nga krime të natyrave të ndryshme, e sidomos nga vjedhjet, fenomen ky mjaft shqetësues, që po shkakton humbje e pasiguri në biznese, e jo vetëm. Hajna herë të vetëm e herë në grup arrijnë të kryejnë vjedhje, madje edhe të rënda.

Një rast i tillë ka ndodh mbrëmë edhe në Zllakuqan të Klinës, ku për pasojë një polic ka mbetur i plagosur.

Advertisement

“Në shtëpinë e priftit kanë hy disa persona, policia ka has në rezistencë, një zyrtar policor është plagosur nga arma e zjarrit, i cili është dërguar për trajtim dhe është jashtë rrezikut për jetë”, Fadil Gashi.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like