Estimated read time 1 min read
Ballina Covid-19 Lajme Maqedonia e Veriut

Rritet numr i të sëmurve me grip dhe Covid 19 – a po shkon drejt karantinës Maqedonia?

Në Klinikën Universitare për Sëmundje Infektive dhe Sëmundje Febrile në Shkup nga fillimi i këtij viti janë ekzaminuar gjithsej 47 pacientë me grip, njoftoi për [lexo…]