• 08-03-2021
  1. Home
  2. Ballina

Category: Opinion

“SHKRIME TË PADOBISHME”

“SHKRIME TË PADOBISHME”

Shkruan Nijazi Muhamedi. Këtë titull mban një vepër e një publicisti të njohur turk.Autori thotë se,meqë nuk mund të ndikojë me shkrime për të ndriçuar për veprim mendjet e kohës së tashme,shkrimet i quan të…

Read More
Ne politike duhet ditur kur te thuhet boll me

Ne politike duhet ditur kur te thuhet boll me

Shkruan Ejup Berisha Në politikë duhet të dihet kur duhet thënë mjaft u bë po tërhiqem Janë të paktën dy qështje shumë të rëndësishme në jetën e njeriut të cilat atë e ndjekin dhe e…

Read More
Realiteti i panjohur i Ujgurëve në Kinë

Realiteti i panjohur i Ujgurëve në Kinë

Nga Leons Hasani Jetojmë në shekullin e XXI! Në shekullin ku qeveritë e vendeve të ndryshme të botës mundohen të garantojnë të drejtat dhe liritë e njeriut me anë të ligjit! Referuar ligjit në teori,…

Read More
Intelektual shqiptar a jeni gjallë-kombi është në rrezik nga Gjyqësori i pareformuar

Intelektual shqiptar a jeni gjallë-kombi është në rrezik nga Gjyqësori i pareformuar

Ejup Berisha Kur kombi është në rrezik duhet të mblidhen burrat më të mençur dhe gratë më të mencura që kanë guximin e burrave dhe ti dalin zot apo në ndihme kombit të tyre I…

Read More
Berisha: Drenica është e Kosovës dhe jo e bandave të Sami Lushtakut e Ganimete Musliut

Berisha: Drenica është e Kosovës dhe jo e bandave të Sami Lushtakut e Ganimete Musliut

Publicistja Kimete Berisha, e ka quajtur Ganimete Musliun budallaqe, pasi kjo e fundit iu referua Albin Kurtit si psikopat. Berisha thotë se Drenica është e Kosovës dhe jo e bandave të Sami Lushtakut e Ganimete…

Read More
“DESANTI”SERBO-RUS NË FUSHATËN ELEKTORALE  NË KOSOVË..!

“DESANTI”SERBO-RUS NË FUSHATËN ELEKTORALE NË KOSOVË..!

Shkruan publicisti Nijazi Muhamedi. Po,ky diskurs bubullues,jo aq i zgjedhur me mençuri dhe me strategji elektorale, që e afishoi z.Ramush Haradinaj ,i dha shkas ,sikundër edhe mund të pritej,”desantit” të përbashkët serbo-rus,Vuçiq-Putin në fushatën elektorale…

Read More
Bledi Mane shkruan për dallimin e Nanos dhe Berishës: Ndryshimi – DJALI I SHEQERES DHE DJALI I MARIES

Bledi Mane shkruan për dallimin e Nanos dhe Berishës: Ndryshimi – DJALI I SHEQERES DHE DJALI I MARIES

I pari u lind në një kullë të lartë me frëngji të vogla, i dyti lindi në një shtëpi të vogël me dritare të mëdha. Përballë djepit të të parit qëndronte e varur pushka në…

Read More
NE MAQEDONI KA RRETH 800.000 SHQIPTARE APO RRETH 40%

NE MAQEDONI KA RRETH 800.000 SHQIPTARE APO RRETH 40%

SHKRUAN : HALIT NAXHAKU – ish i burgosur politik NATO, në SAMITIN e saj të mbajtur në Cikago, me 2012-ën, tha se në IRJM-aqedonisë ka 40% shqiptarë. Shih  në BOTA SOT » dt.19 Maj, e Shtunë,…

Read More
Një leksion juridik mbi Propozim-ligjin për regjistrimin e popullsisë në RMV

Një leksion juridik mbi Propozim-ligjin për regjistrimin e popullsisë në RMV

Shkruan Arbër Çeliku   Qeveria e Maqedonisë së Veriut synon anëtarësimin në Unionin Evropian, por me veprimet e veta, në vazhdimësi dëshmon për një mentalitet politik të trashëguar nga ai jugosllav, i cili ka qenë…

Read More
Ekzkluzive për NMK Post – Gazetarja amerikane Spivack: Trump nuk mund të përballet me faktin se u mund me 7 milion vota diferencë

Ekzkluzive për NMK Post – Gazetarja amerikane Spivack: Trump nuk mund të përballet me faktin se u mund me 7 milion vota diferencë

Gazetarja e njohur amerikane Miranda Spivack në një deklaratë ekzkluzive për NMK-Post ka dhënë vështrimin e saj mbi situatën e krijuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Sipas saj, situata e krijuar vjen si pasojë…

Read More