Fitorja e VMRO DPMNE në Maqedoninë e Veriut, Meta përshëndet Mickoskin

Presidenti i Partisë së Lirisë Ilir Meta përshëndeti rezultatin zgjedhor në Maqedoninë e Veriut. Meta thekson se Maqedonia e Veriut do të jetë e dyta në Europë për klimën klimën e biznesit dhe tërheqjen e investimeve të huaja.

“Faleminderit Mickoski, që nuk more i vetëm 61 mandate. Je treguar gentlemen i vërtetë. Me ju Maqedonia e Veriut nuk do të jetë e 5-ta në Europë për klimën e biznesit dhe tërheqjen e investimeve të huaja por të paktën e dyta në Europë”, iu drejtua Meta kreut të partisë fituese të zgjedhjeve.

Advertisement

VMRO DPMNE-ja shënoi fitore të thellë si në presidenciale edhe në zgjedhjet parlamentare, me mbi 43 për qind të votave, apo 59 mandate nga 120 sa ka Parlamenti i Maqedonisë së Veriut.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like