• 02-03-2021
Ballina
Aeroporti i Shkupit fiton çmimin e aeroportit më të mirë në Evropë

Aeroporti i Shkupit fiton çmimin e aeroportit më të mirë në Evropë

Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit, bashkë me atë të Zagrebit, të cilët menaxhohen nga kompania TAV, janë zgjedhur aeroportet më të mira në Evropë në kategoritë e tyre, transmeton Anadolu Agency (AA). TAV njofton se aeroportet…

Ballina
Fahri Xharra: Albin, kur të thërret Izraeli, merre guximin!

Fahri Xharra: Albin, kur të thërret Izraeli, merre guximin!

Nga Fahri Xharra Një thirrje jo e zakonshme për udhëheqësin e ardhshëm të Kosovës: E mirëpres jashtëzakonisht marrëveshjen mes dy vendeve të nënshkruar në fillim të muajit për vendosjen e marrëdhënieve diplomatike dhe shpresoj se…

Më të lexuarit

Kosovë

Ballina

Fahri Xharra: Albin, kur të thërret Izraeli, merre guximin!

Nga Fahri Xharra Një thirrje jo e zakonshme për udhëheqësin e ardhshëm të Kosovës: E mirëpres jashtëzakonisht marrëveshjen mes dy vendeve të nënshkruar në fillim të muajit për vendosjen e marrëdhënieve diplomatike dhe shpresoj se ky do të shërbejë si momenti ri për të forcuar dhe avancuar bashkëpunimin mes nesh. Përpjekja juaj për çështjet e...

Ballina

Lajmi i fundit nga numërimi i votave me kusht, Vetëvendosje merr mbi 51%

Lëvizja Vetëvendosje, deri më tani, nga 16,321 vota të numëruara me kusht dhe të personave me aftësi të kufizuara, ka marrë 8,461 vota ose 51.8 për qind të tyre. Një gjë të tillë e ka thënë zëdhënës i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi. Vetëvendosja, me numër të votave me kusht, pasohet nga Partia Demokratike...

Shqipëri