• 01-12-2021

A e kontrollon dikush Ngrohtoren në Çair sa e ndot ajrin? (Video)

Qytetari – Reporter: Sonte në mbrëmje e gjithë Komuna e Çairit është tmerrësisht e ndotur. Ajri mba erë të plastikës së djegur ndërsa ndotja vërehet edhe me sy të thjeshtë.

 

Gjithkush që kalon për rreth Ngrohtores së Shkupit që gjendet në lagjen e Fushë Topanes mund ta shoh me sy se çfarë ndotje shkakton kjo ndërmarrje. Askush nuk interesohet se a ka filtera kjo dhe si punon.

Për më shumë shihni vet në videon:

 

 

Read Previous

Shkëndija nuk di për humbje, Gjoka: I rëndësishëm “shpirti i garës” (Video)

Read Next

Deputeti i VMRO-së përplaset me Zaevin në tubim të LSDM-së

%d bloggers like this: