Sasho Mihajllkov del nga burgu, ja DETAJET

Gjykata e Apelit në Shkup vendosi që ish-drejtori i UBK-së Sasho Mijalkov të lirohet nga burgu të enjten, më 23 maj, me kusht që të mos kryejë vepër penale deri më 25 prill 2025.

Vendimi i Gjykatës së Apelit vjen pas ankesës së Mijallkovit kundër vendimit të Gjykatës Themelore Penale Shkup, me të cilin Gjykata vendosi për lirim me kusht të Mijallkovit, me të cilin ishte dashur të lirohej nga burgu në Strugë më 25 dhjetor. të këtij viti, dhe lirimi me kusht do të konsiderohej deri më 25 prill 2025.

Advertisement

Gjykata e Apelit në Shkup e ka marrë vendimin pas ankesës së Mijallkovit kundër vendimit të Gjykatës Penale të Shkupit në seancën e 14 majit të këtij viti, e cila nuk ishte publike./REL

Advertisement
Advertisement

You May Also Like