Breaking News :

nothing found
02-02-2023

Meda: Shteti t’i ndihmojë këngëtarët me nga 5 mijë euro, ja pse!

Advertisement

Meda i takon grupit të skeptikëve që nuk i besojnë ekzistencës së koronavirusit. Ai në deklaroi se nuk beson në koronavirus dhe thotë se numri i vdekjeve përpara ka qenë më i madh nga sëmundjet tjera.

Grip ka pas çdoherë. Duke i respektuar shumë institucionet shëndetësore, – po thonë se i pat disa sëmundje e në kuadër të tyre.
Ne këtë kohë pandemi ne si këngëtar kemi humbur shumë mbrëmje e shumë lek ja çfarë thotë ai./Northmacedonia-post/

Advertisement

Read Previous

Obama: Jam gati të vaksinohem live në televizion

Read Next

Rexhepi: 100 ditshi i parë i Qeverisë, përballje me krizën e shkaktuar nga Covid-19