• 25-10-2021

Obama: Jam gati të vaksinohem live në televizion

PARIS, FRANCE – DECEMBER 02: Former US President Barack Obama delivers a speech during the 7th summit of “Les Napoleons” at Maison de la Radio on December 2, 2017 in Paris, France. Obama is the exceptional guest of “Les Napoleons” summit, a bi-annual symposium, created in 2015, dedicated to all the actors of innovation in communication and development around the world. (Photo by Chesnot/Getty Images)

Ish presidenti i SHBA-së, Barack Obama ka deklaruar se është gati të vaksinohet kundër Covid-19. Madje ai ka thënë se do ta bëjë vaksinën drejtpërdrejt në televizion.

“Do ta bëj”, tha, Obama në në një intervistë në “The Joe Madison Show” . “Unë mund ta bëj drejtpërdrejt në TV ose ta filmoj në mënyrë që njerëzit të dinë që i besoj shkencës”, shtoi ai.

Komentet nga ish-presidenti i SHBA janë një ndërhyrje e menjëhershme që synon të trajtojë skepticizmin dhe dezinformimin në lidhje me vaksinat, ndërsa shtetet përgatiten të fillojnë të vaksinojnë qytetarët e tyre në javët e ardhshme./Northmacedonia-post/

Read Previous

Ish-ministri shqiptar sot ndërroi jetë në moshën 59 vjeçare

Read Next

Meda: Shteti t’i ndihmojë këngëtarët me nga 5 mijë euro, ja pse!

%d bloggers like this: