• 18-04-2021

Hasani tregon pse nuk ka mjaftueshëm vaksina Maqedonia e Veriut

Në emisionin “click-plus” sonte po debatojnë zv/ministri i shëndetësisë, Ilir Hasani dhe mjeku Bekim Tateshi që vjen nga ASH.

Në debatin për vonesën e Vaksinave, zv/ministri Hasani ka deklaruar ka vonesa sa i përket shpërndarjes së vaksinave, përcjell nmk-post.com

Sipas Hasanit, Maqedonia është një vend i vogël dhe kompanitë farmaceutike po punojnë vetëm me tregje më të mëdhaja. Gjithashtu ai tha se për sigurimin e vaksinave për zhvillohet një lu ftë gl obale.

Për më shumë VIDEO:

https://www.facebook.com/tv21hd/posts/2231692873627571

Read Previous

Haliti: Pati pazare politike për zgjedhjen e presidentit

Read Next

Tateshi: Maqedonia nuk ka protokoll për kurim të të infektuarve

%d bloggers like this: