Breaking News :

nothing found
19-08-2022

Bien për 30 për qind shitjet e makinave në Gjermani

Advertisement

Regjistrimet e reja të makinave të pasagjerëve në Gjermani ranë me 170 mijë apo më shumë se 30 për qind.

Përfaqësitë e makinave janë goditur nga një bllokim i dytë mes pandemisë COVID-19 në Gjermani, me dyqanet jo thelbësore të mbyllura që nga mesi i dhjetorit 2020 dhe nga lehtësimet e taksave për konsumatorët që mbarojnë në fund të vitit 2020.

Regjistrimet e makinave të reja në dhjetor 2020 ishin rritur me gati 10 për qind.

Autoriteti i makinave KBA pritet të publikojë shifrat zyrtare të shitjeve/InKosova

Advertisement

Read Previous

Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni

Read Next

Zaev nuk pranon zgjedhje të parakohshme: Pengojnë zhvillimin ekonomik