Ndodh në Kosovë: Në mbrëmje të maturës me veshje kombëtare e flamur

Estimated read time 1 min read

Maturantët në Kamenicë shkëlqejnë me veshje kombëtare

Edhe këtë vit maturantët po festojnë mbarimin e shkollës së mesme.

Dy maturantë në Kamenicë, Oltion Hyseni e Eljesa Demolli, vendosën të vishen me veshje kombëtare.

Ata morën shumë komente pozitive për vendimin e tyre.

Advertisement

Maturantët me ketë formë po ruajnë traditat dhe kulturën e të parëve tanë, shkruan ”Kosovarja”.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like