Shqiptari i revoltuar me shqiptarët e ndryshon emrin, tani quhet Zhivko

Estimated read time 1 min read

Mark Geci nga Tropoja, ka qenë i burgosur në kohën e rregjimit komunist në Shqipëri. Pasi tenton të ik nga Shqipëria ai kapet dhe burgoset.

Refuzoj te mbaj emrin shqiptar, se shqiptaret vrasin njeri-tjetrin, shqiptarët janë e keqja e vetvetes, thotë Mark Geci tani Zhivko.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like