Breaking News :

nothing found
14-08-2022

Arritën vaksinat e parë nga Serbia, Zaev: Solidariteti u dëshmua në vepër!

Advertisement

Kryeministri Zoraz Zaev pas pranimit të vaksinave nga Serbia ka deklaruar si shenjë miqësie Serbia sot në mënyrë solidare ka ndarë një pjesë të vaksinave me Maqedoninë.
“Pakoja nga 4.680 nga gjithsej 8000 është shenjë miqësie dhe ndihmë deri sa të na arrin vaksinat që i kemi porositur. Asgjë nuk ka përfunduar dhe duhet të jemi vigjilent. Si asnjëherë më parë pandemia na tregoi se jemi të lidhur me vlerat më të mira. Takimi jonë i sotëm është rezultat pikërisht i miqësive mes popujve dhe mirëkuptimit se si jemi gjetur shtetet në botë”, ka thënë Zaev, raporton SHENJA.
Sipas tij kjo vepër i përforcon marrëdhëniet mes dy shtetet.

Advertisement

Read Previous

Tirana nën dëborë

Read Next

Voton Isa Mustafa, Ja porosia e tij