Breaking News :

nothing found
05-10-2022

Shikoni si diskriminohen shqiptarët në Prilep, nuk i lënë të hyjnë në kafe (VIDEO)

Advertisement

Është e vështirë të jesh shqiptar në Prilep. Për t`u shkolluar duhet të udhëtosh me kilometra, bukën e fitojnë duke u zgjuar në 2 të mëngjesit për të shkuar tek arat, e mundi në fund nuk iu paguhet sa duhet.

 

E sikur këto vështirësi mos të jenë të mjaftueshme, ata diskriminohen edhe kur duan të paguajnë në objekt privat për të pirë kafe.

Kështu ndodhi me Ilirin dhe shokët e tij disa ditë më parë, në një kafene të Prilepit. Edhe pse lokali ishte i zbrazur, atyre pronari u tha se gjithçka është e rezervuar.

Ndiqeni videon në linkun më poshtë:
https://www.youtube.com/watch?v=ilKwR6dFgXU&feature=emb_title

Advertisement

Read Previous

105-vjeçarja shërohet nga Covid-19

Read Next

Vllasi: Enver Hoxhaj kandidati më i mirë për kryeministër