• 18-10-2021

Shihni si Covid 19 ka zbrazur qytetët e Turqisë (FOTO)

Pas paralajmërimëve të presidentit Turk, Rexhep Tajip Erdogan shteti Turk këtë uikend është futur i tëri në karantinë, njofton nmk-post. Sipas fotografive të agjencisë së lajmeve “Anadollu”, qytetet e Turqisë shihen tërësisht të zbrazta që duken vetëm personat zyrtarë që mbajnë rendin dhe qetësinë publike.

Ja fotograafitë:

Read Previous

“Bujqit e rinj”, Hoxha: Përkrahje maksimale për të rinjtë, ardhmërinë ta ndërtojnë në venlindje

Read Next

“Shvercerët” e barërave rrjepin qytetarët në nevojë

%d bloggers like this: