Breaking News :

nothing found
28-06-2022

“Bujqit e rinj”, Hoxha: Përkrahje maksimale për të rinjtë, ardhmërinë ta ndërtojnë në venlindje

Advertisement

Këtë vit, përmes Programit për mbështetje financiare të zhvillimit rural, është shpallur thirrje për Masën e cila inkurajon prodhimin bujqësor të fermave bujqësore, në pronësi të bujqëve të rinj. Sot, së bashku me Kryeministrin Zoran Zaev dhe zv.drejtorin e APFBZHR Remzi Abdullahi, shpërndamë pesë marrëveshjet e para. Të gjithë fermerëve të rinj që janë shfrytëzues të mbështetjes finansiare prej 20,000 €, i inkurajoj që të vazhdojnë të besojnë në shtetin e tyre dhe i siguroj ata se ne do t’i ndjekim dhe do t’i mbështesim në sukseset e tyre. Qëllimi ynë është që t’u mundësojmë të rinjve të bëjnë një jetë dinjitoze dhe të marrin pjesë sa më shumë në sektorin e bujqësisë për të ndërtuar të ardhmen e tyre këtu në vendin tonë., ka shkruar ministri Hoxha.

 

Advertisement

Read Previous

Aksident i rëndë automobilistik në qendrën tregtare City Mall

Read Next

Shihni si Covid 19 ka zbrazur qytetët e Turqisë (FOTO)

%d bloggers like this: