Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Prosti*tutat e Shkupit në hall, pandemia na shkatërroi…

Advertisement

Pandemija me virusin Covid-19 ka goditur të gjithë bizneset në Shkup. Së fundmi janë ankuar edhe punonjëset sek*suale të cilat aktivitetin e tyre e kryejnë në mënyrë jolegale në hapësirat rreth ndërtesës së Radio Televizionit tl Maqedonisë. Në një storje të “Sloboden peçat” ata janë ankuar se para pandemisë kanë punuar vetëm natën, ndersa tash veprimtarinë e tyre e ushtrojnë edhe ditën, për shkak se puna dukshëm ju ka rënë.

Dhjetëra punonjës se*ksi të cilët mbajnë të ashtuquajturin “tezgë” të tyre në zonën përreth ndërtesës së Radios dhe Televizionit Maqedonas, ura e punës së natës, kështu që tani ata punojnë vetëm gjatë ditës. Arsyeja për këtë situatë të re, siç pretendojnë disa gra, është numri i vogël i klientëve në mbrëmje që nga përhapja e koronavirusit në vend.

 

Ata thonë se kishte një numër të vogël të klientëve gjatë verës, dhe e njëjta situatë ishte deri para dhjetë ditësh kur ata ranë dakord të “punonin” vetëm gjatë ditës. Disa prej tyre thonë se për shkak të koronavirusit ndihen më të sigurt kur punojnë gjatë ditës, dhe në mbrëmje, ata kishin probleme me policinë që i “gjuante”, si dhe klientët.

– Pas përhapjes së koronavirusit, numri i klientëve gjatë natës u ul. Burrat filluan të mos vinin si dikur. Ndodhi që brenda një nate ishin pesë deri në gjashtë klientë, kështu që kishte një grindje midis vajzave që do t’i shërbenin atij. Pikërisht numri i vogël i klientëve çoi fillimisht disa vajza, dhe pastaj të gjitha për të ulur çmimet e shërbimeve. Para koronës, shërbimi seksual kushtonte nga 900 në 1000 denarë. Sot çmimi është përgjysmuar” thotë njëra nga vajzat.

Pros*titucioni në Republikën e Maqedonisë së Veriut nuk është veprimtari legale. Punonjëset e se*ksit shpesh herë kanë ngritur zërin për të drejtat e tyre, por problemet e tyre kanë ngelur të pazgjidhura. /Slloboden peçat

shkrimi i plotë: https://www.slobodenpecat.mk/seksualni-uslugi-i-preku-den-vo-skopje-sram-ne-sram-rabotime-preku-den-za-korka-leb-inaku-ke-gladuvame/?fbclid=IwAR2gCNzf2vCmUXZShMzmIyX0OuiuUuJaSBsEkqZzXgYVK1rE-cN4Kq_pouY

Advertisement

Read Previous

Nuk ka konfirmim se medikamenti Favirapir ka efekte në mjekimin e korona virusi

Read Next

Ja sa të infektuar ka sot në Maqedoni nga Covid-19