Breaking News :

nothing found
05-10-2022

Policia zbulon “super-femrën” me 60 profile në facebook, ka arritur të divorcojë disa çifte!

Advertisement

Pol icia ka zbuluar një rast karakteristik në qytetin Negotinë në Maqedoninë e Veriut. Një vajzë 27 vjeçare ka hapur 60 profile të rre jshme me fotografi të personave nga ky qytet, prej ku ka shpërnda lajme për jetën e tyre. Rasti është zbuluar nga Nadica Funduki, avokate e njohur në Negotinë, bashkëshorte dhe nënë e fëmijëve. Ajo ka qenë një nga “vik timat” e 27 vjeçares, kur një profil në facebook me emrin e saj ka kërkuar “ndihmë” nga familjarët bashkëqytetarët, sepse pasi “janë përhapur fotografi in time në internet, askush nuk e ka angazhuar si av okate”.
Të gjitha këto kanë qenë gënjeshtra të përhapura nga “man iakja” 27 vjeçare në fjalë, sepse siç ka rrëfyer avo katja Funduki për “Fokus”, ajo asnjëherë nuk ka shfrytëzuar facebook.
“Nuk i parapëlqej rrjetet sociale, asnjëherë nuk kam shfrytëzuar facebook”, ka deklaruar av okatja Funduki. Ajo ka sqaruar se me mash truesen 27 vjeçare njëherë është takuar në gjy katë. Kaq i ka mjaftuar që të hapë profil në emër të saj dhe të fillojë të përhapë lajme të rr ejshme. Njësoj ka vepruar edhe me profilet tjera, duke shfrytëzuar të dhëna të personave për të cilët ka poseduar disa informacione dhe me to ka man ipuluar, transmeton gazeta Lajm.
“Në jetën time unë asnjëherë nuk kamë përdorë rrjete sociale, nuk kam profil në asnjë platformë. Thejshtë këshut funksionoj dhe këtë e dinë të gjithë që më njohin. Mbrëmjen e 29 janarit, filloi të më bie zilja e telefonit dhe me këtë filloi gol gota ime dhe e familjes ime. Paraqiteshin familjarë dhe miq të mi, duke më pyetur se si munden të më ndihmojnë”, transmeton gazeta Lajm rrëfimin e av okates Funduki.
Sqaron se atë që e ka dëgjuar nga familjarët e bre ngosur, e ka lënë pa fjalë. E kanë informuar se në rrjetet sociale është aktiv një profil i saj, ku kërkohet ndihmë.
“Ajo (27 vjeçarja) ka formuar grup nën titullin www.facebook.com marija.tiмkova.5, përmes të cilit i ka krijuar dhe i ka shpërndarë profilet e rre jshme. Më datë 01.02.2021 i ka zëvendësuar me të dhënat e mia www.facebook.com Nadica Manteva Funduki. Falënderoj pol icët e rinj dhe insp ektorët kr imin alistë të cilët bashkë me mua ishin këm bëngulës dhe për pesë ditë e zbuluan ‘man iakun’. U kërkoj falje atyre që u janë shk aktuar situata të pa volitshme me profil në emrin tim. Ajo ka krijuar profile duke shfrytëzuar fotografia nga profile të vërteta të qytetarëve dhe ka rre zikuar priva tësinë duke bë montazhe me fotografi të vendosura me montazhë në plla ka të va rrit. Ka pasur edhe ke qpë rdorime tjera, e disa raste kanë përfunduar me procese gjy qësore div orci në pamundësi për të dës hmuar pa faj ësi ndaj aku zave të publikuara në profile të rre jshme, për gjoja tra dhti marte sore. Jam e gëzuar që përmes rastit tim, policia e zbuloi gol gotën tme rrshme që e kanë kaluar shumë qytetarë të Negotinës dhe shpresoj se tani që rasti është ndriçuar, do të vazhdojnë të jetojnë jetë të qetë. Për fund, he timet janë duke vazhduar dhe po punohet për ndriçimin e rastit. Ju informoj se vajza, në moshë rreth 27 vjeçare, për shkak të urr ejtjes, në nçmimit, e veçanërisht për shkak të dëshirës për ha kmarrje ose zb avitje, është futur te më shumë se 60 familje dhe ka shk aktuar shq etësime të tm errshme”, shkruan mes tjerash avokatja Funduki.

Advertisement

Read Previous

Nënës me tre jetima nga Dollneni ia vjedhin traktorin

Read Next

Një korner i ekzekutuar si asnjëherë më parë. Komentatori shkriet së qeshuri