Breaking News :

nothing found
30-09-2022

Nënës me tre jetima nga Dollneni ia vjedhin traktorin

Advertisement

Se vjed*hësit nuk zgjedhin vendin e tregon ky rast. Një nëne me tre jetima nga Dollneni, të cilës disa vite më herët i kishte vde*kur burri, vjed hësit ia kanë vështirësuar edhe më shumë jetën, shkruan NMK-Post. Asaj hajnat ia kanë vjed*hur traktorin, mjetin kryesor me të cilin siguron ekzistencën për tre fëmijët e saj të mytur jetimë. “Unë jam K.B. nga fshati Nebregovë i Komunës së Dollnenit. Jam nënë me tre fëmijë jetim, të mytur. Ju lutem të më ndihmoni, këtë traktor që e shihni në foto ma kanë vjed hur me gjith rimorkio, para një jave. Me këtë traktor kam punuar për të siguruar jetën e tre fëmijëve që mbetën pa baba” ka shkruar K.B. në profilin e saj në rrjetin social facebook. Grupe të ndryshme në facebook ju kanë bërë thirrje organeve kompetente që ti ndihmojnë nënës dhe tre fëmijëve jetim.

Advertisement

Read Previous

Tabelat në RMV edhe në gjuhën shqipe, Rustemi nënshkruan vendimin

Read Next

Policia zbulon “super-femrën” me 60 profile në facebook, ka arritur të divorcojë disa çifte!