Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Një korner i ekzekutuar si asnjëherë më parë. Komentatori shkriet së qeshuri

Advertisement

Kemi parë skema të çuditshme në futboll në goditje këndi, gjatë goditjes së dënimit por edhe kur bëhet një rivënie anësore…

Megjithatë, kreativiteti nuk mungon kurrë dhe çdo herë ka diçka ndryshe të përgatitur, si futbollistët e klubit të Bundesliga 2, Karlsruher, që edhe pse barazuan sot brenda fushe, mund të kishin shënuar në një goditje këndi…

Dhe çfarë skeme!

Advertisement

Read Previous

Policia zbulon “super-femrën” me 60 profile në facebook, ka arritur të divorcojë disa çifte!

Read Next

LSDM-Besa, marrëveshje për grafën etnike në letërnjoftim