Breaking News :

nothing found
12-08-2022

Përpjekje për shkarkimin e Mickoskit, kongres i jashtëzakonshëm me 28 mars?!

Advertisement

Këshilli nismëtar për thirrjen e një kongresi të jashtëzakonshëm të VMRO-DPMNE njoftoi se ata kanë caktuar një kongres në 28 Mars në Shkup. Si pikë kryesore, anëtarët e këtij këshilli shpallin një raport mbi punën e Hristijan Mickoski, si dhe një votëbesim, informon nmk-post.

Sipas deklaratës së tyre, ata arritën të siguronin mbështetjen e shumicës së delegatëve që votuan në kongres kur Mickoski u zgjodh president.

“Këshilli nismëtar për thirrjen e një kongresi të jashtëzakonshëm, pas disa muajsh punë intensive, arriti të sigurojë mbështetjen dhe nënshkrimet e një shumice të madhe të delegatëve që morën pjesë në zgjedhjen e Presidentit ende në detyrë Hristijan Mickoski. “Delegatët që mbërritën ishin unanimë se Mickoski nuk kishte arritur t’i përmbushë pritjet dhe se ai nuk kishte përmbushur asnjë nga premtimet e bëra për ta kthyer partinë në rrugët e fitores, për të rritur kapacitetin e saj të koalicionit dhe për të siguruar mbështetjen ndërkombëtare”.

Advertisement

Read Previous

Burrë e grua dyshohet se s u l m u a n doktorin

Read Next

Qeveria do të dërgojë inspektim financiar në Ministrinë e Kulturës, ja pse!