• 28-11-2021

Nga 9-të nëntori Maqedonia e Veriut zyrtarisht anëtare e 13-të e BSEC!

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani në një dalje për media bëri të ditur se Maqedonia e Veriut tashmë edhe zyrtarisht është anëtare e 13-të e Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik të Detit të Zi – BSEC, raporton TV21.

Osmani shtoi se është organizatë që përfshin dy kontinente dhe ekonomikisht lidhë mbi 350 milionë banorë.

Read Previous

Merr fund “mrekullia suedeze” me pandeminë

Read Next

Profesoresha Gjyle Çeliku publikon librin e saj

%d bloggers like this: