Breaking News :

nothing found
04-12-2022

Ndahet nga kjo jetë ministri që udhëhoqi policinë në ngjarjet e Gostivarit

Advertisement

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) të Maqedonisë së Veriut ka bërë të ditur se ka ndëruar jetë, Tomisllav Çokrevski, profesor universitar dhe ish-ministër i MPB-së.

 

Çokrevski njihet si ish ministër në periudhën 1996-1998, por më të njohur e bënë rasti e Gostivarit të vitit 1997, por edhe arrestimet tjera në Tetovë, në lidhje me çështjen e flamurit shqiptar.

 

Çokrevski nga media është dyshuar se ka patur dijeni edhe për pilotin shqiptar Sinan Vitia, i cili për herë të fundit është parë në aeroportin e Shkupit. Çokrevski ka pohuar se Vitia ka qenë në duar të policisë maqedonase./Telegrafi.

Advertisement

Read Previous

Ahmeti: Mbështesim bashkëqytetarët tonë maqedonas në kontestin me Bullgarinë

Read Next

Ja ku mund t’a shihni se a jeni fitues i kartelës pagesore prej 6000 denarësh