Breaking News :

nothing found
19-08-2022

LSDM vendosi, kongresi me 21 Mars

Advertisement

Mbrëmë, në seancën e 19-të të Këshilli Qendror i LSDM-së shpalli zgjedhjet e para brenda partisë për zgjedhjen për kryetar, të cilat do të mbahen më 21 mars 2021. Partia në pushtet raporton se janë përcaktuar kriteret për kandidatët për president të LSDM-së, si dhe mënyra dhe procedura për kandidim.dhe se një Komision Qendror Zgjedhor me pesë anëtarë është zgjedhur për të kryer zgjedhjet brenda partisë.Kjo pasohet nga formimi i komisioneve komunale zgjedhore në 80 të komunat ku LSDM ka organizata komunale.“Ne jemi krenarë që jemi një shembull dhe që udhëheqim përpara në shumë procese shtetërore dhe partiake. “LSDM po ndryshon, demokratizon, përmirësohet, për t’u shërbyer më mirë qytetarëve dhe për të futur vlera të reja demokratike në shoqërinë tonë,” tha kryetari i partisë Zoran Zaev./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Deputeti gjerman: Vizat t’u hiqen tani kosovarëve, BE-ja po e humb kredibilitetin

Read Next

Kurti: Do të votoja pro bashkimit me Shqipërinë po të kishte referendum