Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Kontrolle policore të intesifikuara në Tetovë dhe Gostivar

Advertisement

Ministria e Brendshme dje (4 dhjetor 2020) zhvilloi një kontroll të intensifikuar të veprimit në fushën e trafikut në territorin e Tetovës dhe Gostivarit, ku u sanksionuan 202 shoferë, tha në konferencën e sotme për shtyp në Tetovë zëdhënësi i Ministrisë së Brendshme, Toni Angelovski, raporton NMK-Post.

 

“Në këtë mënyrë, 95 sanksione u vendosën në Gostivar, duke përfshirë 20 për vlefshmërinë e skaduar të licencës së trafikut (automjete të paregjistruara), 27 për ngasje pa patentë shofer, 12 për mos mbajtje të mbrojtjes së një personi …

 

“Në Tetovë, u vendosën 107 sanksione, ndër të cilat, 16 për vlefshmërinë e skaduar të lejes së trafikut (automjete të paregjistruara), shtatë për ngasje pa patentë shoferi, 15 për mos mbajtje të maskës mbrojtëse të fytyrës,” tha Angelovski.

Kontrollet e intensifikuara të trafikut vazhdojnë sot, si dhe në ditët në vijim. Ne apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion./NMK-Post.

Advertisement

Read Previous

Arrestohen dy persona nga fshati Çiflik për posedim ar*mësh pa leje

Read Next

Burgjet e stërmbushura, kërkohet lirim për një pjesë të burgosurve