Breaking News :

nothing found
30-03-2023

Arrestohen dy persona nga fshati Çiflik për posedim ar*mësh pa leje

Advertisement

Departamenti i Policisë Kri*minale – Sektori për tregtinë e paligjshme të dro*gës, ar*mëve dhe substancave të rrezikshme në koordinim dhe veprim të përbashkët me zyrtarë policorë nga SPB Shkup – Njësia për tra*fik të paligjshëm të dro*gës, bazuar në një urdhër kërkimi të lëshuar më parë nga një gjyqtar i procedurës paraprake nga Gjykata Themelore Penale Shkup, kontrolloi një shtëpi dhe lokale të tjera në fshatin Rzanicino dhe fshatin Çiflik, Shkup, në SL (57) dhe ML (67), të dy nga fshati Chiflik.

 

Gjatë kontrollit të M.L. U gjetën push*kë gjuetie me kalibër 7.9 mm dhe 75 fishekë 7.9 mm, ndërsa në S.L. U gjetën 30 plu*mba kalibër 7.65×39 mm, një kornizë bosh për pushkë automatike dhe 6 gëzhoja të muni*cionit të gjuetisë.

Personat janë privuar nga liria, dhe pas pastrimit dhe dokumentimit të plotë të çështjes, kundër tyre do të paraqiten parashtresat e duhura.

Advertisement

Read Previous

“Shvercerët” e barërave rrjepin qytetarët në nevojë

Read Next

Kontrolle policore të intesifikuara në Tetovë dhe Gostivar