Ja sa do të kushtoj vaksina kundër COVID19

Vaksina e koronavirusit, e cila është duke u zhvilluar nga Universiteti i Oksfordit në bashkëpunim me Astra Zeneka, do të jetë e pranishme në të gjithë botë.

Kjo për faktin se ajo do të kushtojë vetëm midis tre dhe katër dollarë, njoftoi Telegrafi Britanik.

Vaksina e Oksfordit është një vaksinë për të gjithë botën. Ndërsa vaksinat Fajzer dhe Moderna njoftuan se kishin përfunduar me sukses një fazë prej tre testeve.

Advertisement

Ekipi britanik fillimisht theksoi se qëllimi i tyre ishte që produkti i tyre të vihej në dispozicion në të gjithë botën.

Nuk është vetëm një vaksinë që mund të transportohet dhe ruhet në temperatura normale, por gjithashtu të jetë në dispozicion për të gjithë, shkruan “Telegrafi”.(INA)

Advertisement
Advertisement

You May Also Like