Ja rezultatet në Xhepçisht dhe Sllatinë

Estimated read time 1 min read

Rezultatet për zgjedhjet Parlamentare Xhepçisht
🔷Fronti Europian – 987
🔴VLEN -969
——
Rezultatet për zgjedhjet Parlamentare në Sllatinë
🔷Fronti Europian – 935
🔴VLEN -918

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like