Ja rezultatet në Odri dhe Çiflik

Estimated read time 1 min read

Rezultatet për zgjedhjet në Odri
🔷Fronti Europian – 197
🔴VLEN – 342

Rezultatet për zgjedhjet Parlamentare Çiflik
🔷Fronti Europian – 173
🔴VLEN -284

Advertisement
Advertisement

You May Also Like