Ja rezultatet në Raven dhe Gradec – Gostivar

Estimated read time 1 min read

Rezultatet për zgjedhjet Parlamentare në Raven
🔷Fronti Europian – 265
🔴VLEN – 308
——
Rezultatet për zgjedhjet Parlamentare në Gradec
🔷Fronti Europian – 1029
🔴VLEN – 643

Advertisement
Advertisement

You May Also Like