Ja rezultatet në Poroj, Bogovinë dhe Vrapçisht

Rezultatet për zgjedhjet Parlamentare në Poroj
🔷Fronti Europian -616
🔴VLEN -980
——-
Rezultatet për zgjedhjet Parlamentare në komunë të Bogovinës
🔷Fronti Europian -4159
🔴VLEN -3328
——
Rezultatet për zgjedhjet Parlamentare në komunë të Vrapçishtit
🔷Fronti Europian -5032
🔴VLEN -2457

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like