• 06-12-2021

“Islami Radikal”, Hoxha i përgjigjet Gashit: Nuk ke të drejt të flasësh, të është anuluar viza Amerikane

Pas deklatarës së Gashit në click plus për Islamin Radikal, i menjëhershëm ka qenë reagimi i sekretarit gjeneral, dhe njëherit ministrit të bujqësisë nga Besa, Arjanit Hoxha, njofton nmk-post.com

Ministri Hoxha ka deklaruar se personi në fjalë nuk ka të drejtë të flet për ekstremizmin islamik, sepse pikërisht këtij personi i është anuluar viza amerikane.

“Nuk i takon të flet për ekstremizëm fetar një person (në rastin konkret një palaço-kryetar sekti) të cilit i është anuluar viza Amerikane dhe i cili ka qenë në kontroll të rregullt çdo herë që e ka kaluar kufirin si dhe ka patur lidhje familjare me persona që janë evidentuar si ekstremistë në luftrat jashta teritorit të Maqedonisë së Veriut. E kur jemi te sinonimi i turpit, mjafton të shohim personin në fjalë në ekranet televizive”, ka përfunduar Hoxha./Northmacedonia-post/

Read Previous

Gashi: Në qeveri dhe Kuvend ka njerëz të lidhur me Islamin Radikal

Read Next

Habit Studiuesi shqiptar: Flamuri që u ngrit në Vlorë nuk u qëndis nga Marigona

%d bloggers like this: