Breaking News :

nothing found
29-09-2022

Hoxhë Shefqet Krasniqi: Festimi i Vitit të Ri është haram, Islami ka vetëm dy festa!

Advertisement

Hoxhë Shefqet Krasniqi në një intervistë për IndeksOnline ka folur rreth festës së Vitit të Ri, përcjellë nmk-post.

 

 

Krasniqi thotë se në Islam janë vetëm dy festa, Bajrami i madh dhe i vogël.
Sipas tij, festimi i Vitit të Ri është haram andaj nuk duhet festuar.

 

 

Ne nuk mund ta shtojmë fenë tonë, është e plotë. Nuk mund t’i bëjmë tre festa në islam, janë vetëm dy. Andaj, cdo festë e cdo kujtt tjetër për muslianin është e ndaluar, haram, që konsiderohet mëkat i madh, ndër to edhe e ashtuquajtuara festa e Vitit të Ri./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

“Sikur të mos ketë ndodhur asgjë”, mbushen sheshet e Wuhanit për të festuar

Read Next

Ilir Hasani uron Vitin e Ri: Le të jetë një vit i mbarë! (Foto)