• 25-06-2021

Florian Marku i jashtëzakonshëm, triumfon në raundin e parë

Ka përfunduar meçi në mes Forian Markut dhe Muma Mweemba.

Marku ka triumfuar me një nokaut në raundin e parë.

Read Previous

Ministri Hoxha viziton qumshtoren Alpi në Tetovë

Read Next

Macron: Duhet përgjigje e koordinuar ndaj terrorizmit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: