Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Ministri Hoxha viziton qumshtoren Alpi në Tetovë

Advertisement

SMinistri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe ekonomisë së Ujrave me ekipin e  tij vizituan qumështoren “Alpi” në fshatin Xhepçisht, një ndër qumështoret më të mëdha në vend, dhe e vetmja me standard evropian në rajonin e Pollogut.

“Dëgjova nga afër problematikat e tyre në këtë kohë pandemie dhe njëherit u premtova që ne si MBPEU do të jemi gjithmonë në përkrahje të bizneseve. Do të mundësojmë që ta zhvillojmë edhe më shumë bujqësinë në këtë anë, sepse shihet se ka vullnet dhe tokë e cila duhet të punohet me çka do mundësohet zhvillim i bujqësisë që do të ndikojë në përmirësimin e gjendjes ekonomike dhe mirëqenies familjare të qytetarëve të angazhuar në sferën e bujqësisë” ka deklaruar Hoxha
.

Advertisement

Read Previous

Zevendesministri Hasani humb xhaxhain nga Covid 19. Mesazh prekës

Read Next

Florian Marku i jashtëzakonshëm, triumfon në raundin e parë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *