Macron: Duhet përgjigje e koordinuar ndaj terrorizmit

Vendet europiane kanë nevojë për një përgjigje të koordinuar dhe të shpejtë për t’u përballur me kërcënimin terrorist, tha sot presidenti francez Emmanuel Macron gjatë minisamitit europian virtual.

“Kjo përgjigje duhet të ketë të bëjë veçanërisht me zhvillimin e bazave të të dhënave të përbashkëta, shkëmbimin e informacionit ose forcimin e politikave penale”, tha ai. Macron theksoi, gjithashtu, se rol të rëndësishëm duhet t’i jepet edhe zbatimit të plotë dhe rigoroz të arsenalit të masave antiterrorizëm, që Europa tashmë i ka në dispozicion.

Advertisement

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours