• 20-10-2021

Filluan aktivitetet për pastrimin e Lumit Shkumbin në Tetovë

Komuna e Tetovës kumtoi se ka filluar procedura për pastrimin e Lumit Shkumbin në qytet nga mbeturinat e mbledhura. Për zbatimin e këtij aktiviteti sipas të dhënave për furnizime publike është angazhuar kompania nga Porroi, ndërsa marrëveshja shkaktoi pagesën e jo më shumë se dy milionë denarëve.

“Filloi pastrimi i shtratit të Lumit Shkumbin në pjesën nga ura në bulevardin ‘Industriska’ (Video Smilevski-Bato) deri tek rruga magjistrale Shkup-Gostivar (unaza në Tetovë). Ta ruajmë dhe ta mbajmë mjedisin jetësor të pastër”, theksuan nga Komuna e Tetovës./zhurnal

Read Previous

NPK “Tetova”: Qytetarët të mos hedhin mjete shpërthyese në kontejnerë

Read Next

Policia e Tetovës arreston pronarin e një objekti hotelierik në Reçic të Vogël

%d bloggers like this: