NPK “Tetova”: Qytetarët të mos hedhin mjete shpërthyese në kontejnerë

Advertisement

Ndërmarrja Publike Komunale “Tetova” u bënë thirrje qytetarëve që të mos hedhin mjete shpërthyese në kontejnerë.

“Qytetarët që të mos hedhin mjete shpërthyese, prush nga koftorët dhe cigare në kontejnerë sepse përveç se i shkaktojnë dëme ndërmarrjes, i rrezikojnë kalimtarët e rastit dhe shkaktojnë dëme tjera materiale”, apelojnë nga NPK “Tetova”./Telegrafi

Advertisement

Read Previous

Shkup, në kovid-qendrat brenda 24 orëve janë pranuar 49 pacientë

Read Next

Filluan aktivitetet për pastrimin e Lumit Shkumbin në Tetovë

%d bloggers like this: