• 27-09-2021

Elon Musk jep lajmin e madh: “Njerëzit do të shkojnë në Mars brenda 6 viteve”

Sipërmarrësi amerikan dhe pronari i SpaceX, Elon Musk ka njoftuar datën e shumë pritur nga njerëzit se kur do të mund të udhëtojnë për në planetin Mars.

Ai, duke folur në ndarjen e çmimeve Axel Springer në Gjermani është shprehur se “Ndoshta do të bëhet për 6 vjet. Nëse jemi me fat, mbase 4 vjet më vonë”.

Read Previous

Karantina nuk ndikon në uljen e rasteve me Covid-19

Read Next

Mosrespektimi i rregullave të qarkullimit në Tetovë vendos shpesh kalimtarët në rrezik

%d bloggers like this: