Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Karantina nuk ndikon në uljen e rasteve me Covid-19

Advertisement

Kufizime të tilla si karantina nuk kontribuojnë në mënyrë domethënëse në reduktimin e transmetimit të COVID-19 në kontekstin e udhëtimeve.

Për këtë arsye Qendra Europiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (Ecdc) dhe Agjencia Evropiane e Sigurisë së Fluturimit (Easa) në udhëzimet e tyre, të marra nga strategjia e Komisionit, nuk rekomandojnë karantinë dhe teste në kuadrin e udhëtimeve në vendet me të njëjtën situatë epidemiologjike, transmeton ATSH, përcjell albinfo.ch.

Gjithashtu një zëdhënës i ekzekutivit europian në përgjigje të një pyetjeje mbi masat e fundit të Italisë theksoi se nuk dëshironte të komentonte iniciativat italiane, por të fliste në përgjithësi.

Advertisement

Read Previous

A do t’a marrë shefi i OBSH-së vaksinën? Ja çfar thotë ai

Read Next

Elon Musk jep lajmin e madh: “Njerëzit do të shkojnë në Mars brenda 6 viteve”