• 25-10-2021

Aksi*dentoi të sëmurin mendor – shoferi largohet

Shoferi i cili shkaktoi aksidentin në rrugën magjistrale Tetovë Jazhincë, ku hu*mbi jetën një person u largua nga vendi i ngjarjes. NMK-Post mëson se kanë qenë kalimtarët e rastit ata të cilët e kanë gjetur të ndj*erin në anë të rrugës, pranë një baze betoni.

 

Kalimtarët janë përpjekur që ti japin ndihmën e parë dhe kanë thirrur menjëherë Policinë dhe Ndihmën e shpejtë. Policia dhe Ndihma e shpejtë kanë arritur në vendin e ngjarjes, por ka qenë e pamundur që të bëjnë diçka më shumë sepse i aks*identuari nuk ka dhënë shenja jete. NMK-Post mëson se personi në fjalë është 44 vjeçare dhe ka pasur probleme mendore.

 

Ndërkaq organet e rendit kanë marrë pamje kamerat e objekteve biznesore të cilat janë pranë rrugës për të bërë të mundur identifikimin e shoferit të pandërgjegjshëm.

Read Previous

Ja sa të infektuar ka sot nga covid-19 në Maqedoni

Read Next

Lajmi i fundit – Aksion policor në Haraçinë – shkaku jozyrtarisht është…

%d bloggers like this: