Breaking News :

nothing found
28-06-2022

Ja sa të infektuar ka sot nga covid-19 në Maqedoni

Advertisement

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 947 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 365 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni, përcjell nmk-post.com

Gjithashtu Instituti i Shëndetit Publik regjistron 1059 pacientë të rikuperuar dhe 25 viktima nga virusi korona./nmk-post.com

Advertisement

Read Previous

Mosrespektimi i rregullave të qarkullimit në Tetovë vendos shpesh kalimtarët në rrezik

Read Next

Aksi*dentoi të sëmurin mendor – shoferi largohet

%d bloggers like this: