• 21-04-2021

Drejtori i Agjensionit për Punësim, Abdush Demiri dhuron plazë “Convalescente” për të sëmurët me Covid’19

Drejtori i Agjensionit për Punësim, Abdush Demiri, sot ka dhuruar plazmë ”Convalescente” për të sëmurët me Covid’19. Demiri gjithashtu bëri thirrje që të gjithë që janë shëruar nga ky virus të dhurojnë plazmën e gjakut, përcjell NMK-Post.

Ja statusi i plotë

Duke patur parasysh nevojën e madhe për plazmë gjaku, sot vendosa që të dhurojë plazmë “convalescente” për të sëmurët me Covid 19. I inkurajoj të gjithë ata që janë shëruar nga ky virus, të mos hezitojnë dhe ta dhurojnë plazmën e gjakut në mënyrë që bashkarishtë ta tejkalojmë këtë sfidë.

Read Previous

Ekspozita dhe Libri i Prof.Dr. Ismail Ahmedit në qendër të vëmendjes në Festivalin Ndërkombëtarë të Kulturës ne Sharika-EBA

Read Next

Po bëhet vaksinimi i mësuesve nga klasa e parë deri në të tretën

%d bloggers like this: