Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Dimitrov: BE në mars do të jap dritë jeshile për hapjen e negociatave

Advertisement

Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Nikolla Dimitrov theksoi për TV Sitel se tani jo, por në mars Bashkimi Evropian do të jap dritë jeshile për bisedimet paraqasëse.
Sipas tij, vendet anëtare po e mbështesin vendin dhe se sipas një metodologjie të re do të hartohet korniza e bisedimeve dhe se deri atëherë do të jetë një sfidë e re. (INA)

Advertisement

Read Previous

Kur nuk preferohet të merret paracetamoli?

Read Next

OBSH-ja kundër vaksinimit të detyrueshëm