Breaking News :

nothing found
04-12-2022

Bushi: MPB përkrah përdorimin e shqipes në auto shkolla dhe qendra të provimeve

Advertisement

Ministria e Punëve të Brendshme përkrahë përdorimin e gjuhës shqipe në procedurat për dhënien e provimit nga kandidatë shqiptar për kuadër profesional nëpër auto shkolla dhe kuadër profesional nëpër qendrat e provimeve, të parapara sipas Ligjit për siguri në komunikacionin rrugor.

Zëvendësministri i Brendshëm, Nazim Bushi, sot si përfaqësues i MPB-së në Komisionin për Mbrojtje dhe Siguri dhe Komisionin e Legjislacionit në Kuvend, mbështeti fuqishëm mundësimin e përdorimit të gjuhës shqipe në procedurat për dhënien e provimeve nga kandidatët shqiptarë për kuadër profesional në auto shkolla dhe kuadër profesional në qendra të provimeve, të paraparë sipas Ligjit për siguri në komunikacionin rrugor.

Advertisement

Read Previous

Paralajmërim për personat me alergji nga Pfizer / BioNTech

Read Next

Rritet numri i viktima në Maqedon, ja sa të infektuar ka sot