Breaking News :

nothing found
14-08-2022

Besa Ademi zgjidhet Kryetare e Gjykatës Supreme

Advertisement

Besa Ademi është zgjedhur kryetare e re e Gjykatës Supreme. Gjatë votimit ajo u zgjodh me 20 vota pro dhe vetëm një kundër, përcjell NMK-post.

Përveç Ademit për pozitën e kreut të Supremes garuan edhe gjykatësit Xhemali Saiti dhe Lidija Nedellkova. Deri tani si ushtrues detyre ishte Faik Arsllani i cili ishte në vend të Jovo Vangellovski, pasi ky i fundit më herët u shkarkua për shkak të veprimeve jo profesionale.

Advertisement

Read Previous

Valon Syla ofendon përsëri mërgimtarët, ku jeni gërnaça a i bindët pleqt e shpisë qysh me votu

Read Next

Dy persona vdiqën në burg, shteti do të paguajë dëmshpërblim