Breaking News :

nothing found
28-03-2023

VMRO: Ja kush do ta gjykojë Zoran Zaevin

Advertisement

Nëpërmjet një njoftimi të VMRO-DPMNE-së thuhet se “as 100 fjalime dhe aktrime të rolit të patriotit të Zaevit nuk do ta ndryshojnë faktin se ai shkatërroi qëndrimet e Maqedonisë përballë Bullgarisë”.

Sipas tyre, Zaev pa arsye vendosi historinë e Maqednisë në tryezën e bisedimeve dhe se Zaev në intervistë

“Zaev gjatë gjithë procesit të negociatave nuk kishte linja të kuqe. Zaev i shiti revolucionarët si Delçev dhe partizanët”, thonë nga kjo parti.

Ata shtojnë se pasi populli u çu në këmbë dhe doli në rrugë, Zaev u tërhoq por vet fakti që në tryezë vendosi çështje për të cilat nuk bisedohet janë gabime të papërmirësueshme.

Sipas tyre, Zaev pa arsye vendosi historinë e Maqednisë në tryezën e bisedimeve dhe se Zaev në intervistë

“Zaev gjatë gjithë procesit të negociatave nuk kishte linja të kuqe. Zaev i shiti revolucionarët si Delçev dhe partizanët”, thonë nga kjo parti.

Ata shtojnë se pasi populli u çu në këmbë dhe doli në rrugë, Zaev u tërhoq por vet fakti që në tryezë vendosi çështje për të cilat nuk bisedohet janë gabime të papërmirësueshme.

“Maqedonia është e shkelur nga Zaev dhe as 100 fjalime nuk do ta shpëtojnë atë nga gjyqi i historisë, ndërsa gjyqi i popullit do t’i tregojë në zgjedhje rrugën drejt historisë”, thonë nga VMRO-ja./Northmacedonia-post/

Advertisement

Read Previous

Hoxha: Ministria nuk vendos çmimet e shitjes së duhanit, është vetëm monituruese

Read Next

Nuk respektoi masat anti Covid, arre*stohet pronari i një lokali